• ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ
  • ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ
  • ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ
Διαβάστε περισσότερα »

Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία ταξιδιωτικά νέα και τις προσφορές του Gotogate.

Καταχωρίστε το e-mail σας για να εγγραφείτε.

Καλωσορίσατε στο Gotogate – Φθηνές πτήσεις σε όλο τον κόσμο


Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας τις φθηνότερες δυνατές πτήσεις, συγκρίνοντας τις τιμές αεροπορικών εισιτηρίων που προσφέρουν οι 650 αεροπορικές εταιρείες με τις οποίες συνεργαζόμαστε. Με το Gotogate μπορείτε να αναζητήσετε, να κάνετε κράτηση και να πληρώσετε για αεροπορικά εισιτήρια και ταξίδια προς όλο τον κόσμο με ευκολία και ασφάλεια. Διαθέτουμε επίσης 300.000 ξενοδοχειακά καταλύματα και καταλύματα διακοπών για ενοικίαση από τα οποία μπορείτε να διαλέξετε τη διαμονή σας, καθώς και ενοικίαση αυτοκινήτων κάθε τύπου, μοντέλου και τιμής.

Γεμίζουμε 70 Boeing 737 κάθε μέρα

Το Gotogate είναι μέρος της OY SRG Finland που ανήκει στην Etraveli Group AB , ένα από τα πέντε μεγαλύτερα διαδικτυακά ταξιδιωτικά πρακτορεία στην Ευρώπη που επικεντρώνονται στα αεροπορικά ταξίδια. Η εταιρεία δραστηριοποιείται σε 46 χώρες. Με 12 εκ. πελάτες και πωλήσεις 2 εκ. διακοπών το 2015, η Etraveli γεμίζει 70 Boeing 737 κάθε μέρα. Ο Όμιλος έχει τεράστια πείρα στον κλάδο και δραστηριοποιείται στις υπηρεσίες ταξιδιωτικού γραφείου από το 1989, ως μία από τις πρώτες εταιρείες ηλεκτρονικού εμπορίου στον τομέα των διαδικτυακών ταξιδιών στη Σκανδιναβία.

Επιλογή εμπιστοσύνης

Μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας με ασφάλεια από εμάς, καθώς χρησιμοποιούμε το υψηλότερο διαθέσιμο πρότυπο κρυπτογράφησης, για ασφαλή επεξεργασία δεδομένων και πληρωμών, ώστε να μην είναι δυνατή η μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα. Οι μικτές πωλήσεις της Etraveli τα τελευταία πέντε χρόνια έχουν αυξηθεί από 3 δις σε 12.3 δις κορόνες Σουηδίας το χρόνο, γεγονός που αντιστοιχεί σε μια ετήσια μέση ανάπτυξη της τάξεως του 23%.

Το προσωπικό μας είναι πιστοποιημένο από την IATA και κατέχει άριστες γνώσεις στον τομέα των ταξιδίων.

Κάντε μια ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ κάνοντας την κράτησή σας από το Gotogate. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Υπεύθυνη για όλο το μάρκετινγκ σ' αυτό τον ιστότοπο είναι η εταιρεία OY SRG Finland.

Κάντε την κράτηση του επόμενου ταξιδιού σας από εμάς!

Header
Subject
Body
Footer