Χρησιμοποιούμε cookies για να προσφέρουμε στους πελάτες μας την καλύτερη δυνατή εμπειρία από τις υπηρεσίες μας. Αν προχωρήσετε σημαίνει ότι αποδέχεστε τη χρήση cookies.
print

Πολιτική απορρήτου – χρήση προσωπικών δεδομένων


Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων για τα ενημερωτικά δελτία (newsletters) και τα διαφημιστικά μηνύματα

Με την αγορά μιας υπηρεσίας/ενός προϊόντος από εμάς ή με την εγγραφή των στοιχείων σας στον διαδικτυακό μας τόπο, μας δίνετε τη συγκατάθεσή σας να επεξεργαζόμαστε αυτά τα στοιχεία για συγκεκριμένους σκοπούς.

Τα προσωπικά δεδομένα αναφέρονται σε όλες τις πληροφορίες που αφορούν ένα άτομο και που αποθηκεύονται με κάποιο τρόπο. Αυτές οι πληροφορίες περιλαμβάνουν π.χ. το όνομά σας, τη διεύθυνση e-mail σας, την ταχυδρομική σας διεύθυνση, τον αριθμό τηλεφώνου σας, τις πληροφορίες τιμολόγησης και του τραπεζικού σας λογαριασμού καθώς και άλλες πληροφορίες που μας παρέχετε και που αφορούν εσάς και την οικογένειά σας όταν δημιουργείτε ένα προφίλ ή εγγράφεστε στο website μας.

Τα στοιχεία που παρέχετε στο website του Gotogate χρησιμοποιούνται για σκοπούς διαχείρισης και για να προσφέρουμε ένα υψηλό επίπεδο υπηρεσιών στους πελάτες μας. Αυτά τα στοιχεία χρησιμοποιούνται για να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες που παραγγείλατε και τα προϊόντα που ζητήσατε, για να σας ενημερώνουμε για νέα και διαγωνισμούς μας, για να σας στέλνουμε το newsletter μας, για να σας στέλνουμε διαφημιστικά και προσφορές μας ή για να σας παρέχουμε άλλες πληροφορίες οι οποίες πιστεύουμε πως σας ενδιαφέρουν. Αυτά τα στοιχεία χρησιμοποιούνται επίσης για στατιστικούς λόγους, για τη βελτίωση του περιεχομένου του διαδικτυακού μας τόπου και για την ανανέωση της βάσης δεδομένων μας.

Τα προσωπικά δεδομένα που σχετίζονται με τις πληροφορίες του τραπεζικού σας λογαριασμού όταν πληρώνετε για τα προϊόντα/τις υπηρεσίες μας τα επεξεργαζόμαστε μόνο για την ολοκλήρωση της αγοράς σας και τα μοιραζόμαστε με τρίτους μόνο σε περίπτωση που αυτό είναι απαραίτητο για να διαχειριστούμε την πληρωμή σας και να πραγματοποιηθεί η πληρωμή για την κράτησή σας.

Το Gotogate αποτελεί μέρος ενός ομίλου με μητρική εταιρεία την European Travel Interactive. Το Gotogate διατηρεί το δικαίωμα να επεξεργάζεται και να μεταβιβάζει τα προσωπικά σας δεδομένα εντός του ομίλου χωρίς περιορισμούς. Το Gotogate διατηρεί το δικαίωμα να μεταβιβάζει τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους σε περίπτωση πώλησης ή αγοράς μιας εταιρείας ή άλλων περιουσιακών στοιχείων, ή σε περίπτωση που η European Travel Interactive, κάποια άλλη εταιρεία του ομίλου ή περιουσιακά στοιχεία εντός του ομίλου αγοραστούν από τρίτους και τα προσωπικά δεδομένα αποτελούν ένα από τα μεταβιβαζόμενα περιουσιακά στοιχεία.

Μπορεί να μοιραστούμε τα δεδομένα με τους συνεργάτες μας και άλλους συμβαλλόμενους συνεργάτες του Gotogate, π.χ. υπεργολάβους, με σκοπό τη σύναψη συμβολαίων μεταξύ των χρηστών του διαδικτυακού τόπου και του Gotogate.

Μπορεί επίσης να παραχωρήσουμε τα δεδομένα σε τρίτους για διαφημιστικούς σκοπούς ή για να ανταποκριθούμε σε νομικές μας υποχρεώσεις ή εάν αυτό απαιτείται από τον νόμο ή δικαστικές αποφάσεις.

Τα προσωπικά δεδομένα που παρέχετε στο website μας πριν να πραγματοποιήσετε κρατήσεις υπηρεσιών ή πριν να γίνετε μέλος στην υπηρεσία «Οι σελίδες μου» και τα οποία δεν αφορούν εσάς προσωπικά, όπως πληροφορίες για μέλη της οικογένειάς σας και φίλους σας, θα αποθηκεύονται αποκλειστικά και μόνο για προσωπική σας χρήση. Αυτό σημαίνει ότι το Gotogate δεν χρησιμοποιεί αυτές τις πληροφορίες για να επικοινωνεί με αυτά τα άτομα, ούτε και για κανέναν άλλο σκοπό.

Είστε προσωπικά υπεύθυνος για την ανανέωση των στοιχείων σας απευθείας στον διαδικτυακό τόπο ή επικοινωνώντας με το Gotogate. Εάν επιθυμείτε να ανανεώσετε ή να διορθώσετε τα στοιχεία που μας δώσατε ή εάν έχετε απορίες ή παρατηρήσεις σχετικά με τις υπηρεσίες μας, τις πληροφορίες που συλλέγουμε ή τα δικαιώματά σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση www.Gotogate.co.uk.

Header
Subject
Body
Footer